Je bent hier:

Over ons

Ed Snippe - Eigenaar Sfeeer-Haarden B.V.

Onze showroom

Welkom bij Sfeeer

Gezellig met vrienden en familie bij de haard met een kopje koffie of een goed glas wijn. Samen met uw geliefden kijken naar het vlammenspel in uw gashaard of houtkachel. Daar wordt je toch gelukkig van!

Bij Sfeeer geloven wij in de sfeerverhogende factor van een haard in uw woning. Of u nu gaat voor het gemak van een gashaard, lekker stoken met een houtkachel of kiest voor een duurzame oplossing in de vorm van een pelletkachel of elektrische haard, wij denken graag mee over de juiste haard bij u thuis. 

In onze showroom zijn een aantal houtkachels, pelletkachels, gashaarden en elektrische haarden brandend te bewonderen zodat u een goed beeld krijgt en samen met ons de juiste keuze kunt maken. 

Wij leveren de haard en verzorgen de installatie en afwerking van A tot Z. En zijn pas tevreden wanneer u de sfeer beleeft zoals u die voor ogen heeft. Voor de installatie werken wij met een selecte groep externe installateurs, die volgens onze maatstaven werken. Onze meubelmaker kan voor uw haard een prachtig meubel maken, waardoor u uw haard een compleet eigen stijl kunt geven. 

U bent van harte welkom in onze showroom in Alphen aan den Rijn.

 

 

Een tour van onze Showroom

360º Graden Virtual Tour

U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Alphen aan den Rijn om inspiratie en ideeën op te doen. Wij helpen u graag de gewenste sfeeer in huis te creëren.

Hier kunt u alvast digitaal onze showroom bekijken. Wij wisselen met enige regelmaat onze producten in de showroom. Voor de beste beleving bent u van harte welkom!