Sfeeer-haarden.nl is gesloten wegens vakantie, we zien u graag terug vanaf 11 Augustus.

Jydepejsen Cosmo 1147 speksteen

De Cosmo 1147 speksteen houtkachel van Jydepejsen voelt zich thuis in veel interieurs. Het Finse Tulikivi speksteen zorgt ervoor, dat de warmte zich op een natuurlijke wijze kan verspreiden. Sfeeer kan deze Cosmo 1147 speksteen houtkachel aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs.

Adviesprijs:

3.495,00

Informatie aanvragen:

Jydepejsen Cosmo 1147 speksteen

De Cosmo 1147 speksteen houtkachel van Jydepejsen voelt zich thuis in veel interieurs. Het Finse Tulikivi speksteen zorgt ervoor, dat de warmte zich op een natuurlijke wijze kan verspreiden.

Dit model heeft een eenvoudige bediening. Met het DuplicAir® luchtsysteem, wordt er voorverwarmde verbrandingslucht in de kachelgebracht. Deze eenvoudige bediening zorgt voor de primaire en secundaire verbrandingslucht. De verbrandingskamer is bekleed met vermiculite panelen, deze zijn bestand tegen een directe blootstelling aan vlammen tot 1100°C. De panelen isoleren de verbrandingskamer, waardoor een hogere verbrandingstemperatuur, betere ontgassing van het hout en, als gevolg daarvan, een betere prestatie van de houtkachel wordt bereikt.