Sfeeer-haarden.nl is gesloten wegens vakantie, we zien u graag terug vanaf 11 Augustus.

ThermoCet Trimline 120 Front

Elegante front gashaard met DB dubbele brander, altijd een sfeervol vlammenspel! Sfeeer kan deze ThermoCet Trimline 120 Front gashaard aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs!

Adviesprijs:

3.725,00

Informatie aanvragen:

De Trimline 120 Front

De enige front gashaard van 120cm in het assortiment. Deze Trimline 120 valt mooi tussen bijvoorbeeld de Wanders Danta 1100 en de DRU Metro 130XT in. Een prachtige aanvulling dus waarmee we in alle gangbare breedtes een gesloten gashaard aan kunnen bieden.

In 2015 zijn de Trimlines van Thermocet een belangrijke metamorfose ondergaan, met de dubbele brander heeft u betere controle over het vermogen van de haard. Door alleen de voorste brander in te schakelen wordt het vermogen van de haard met maar liefst 40% gereduceerd maar blijft u genieten van een prachtig vlambeeld

Variëren met de Trimline 120 Front

Doordat u kunt variëren in deze gesloten gashaard met soorten branderbed is deze haard bij uitstek geschikt op te personaliseren. Wilt u in plaats van de standaard meegeleverde houtset, strakkke witte kiezels of juist robuuste basalt stenen? Geen probleem, Thermocet levert deze ook voor in deze Trimline 120 sfeerhaard.