Sfeeer-haarden.nl is gesloten wegens vakantie, we zien u graag terug vanaf 11 Augustus.

Faber The MOOD doorkijk Buitenhaard

De nieuwe schitterende The MOOD buitenhaard van Faber. Deze van Cortenstaal vervaardigde doorkijkhaard is zowel vrijstaand te gebruiken als in te bouwen. Vrijstaand een prachtig object en als inbouw natuurlijk perfect te combineren met de materialen die gebruikt zijn bij de inrichting van uw tuin. Sfeeer-haarden kan deze tegen een scherpe prijs bij u komen leveren en installeren.

Adviesprijs:

1.845,00

Informatie aanvragen:

The Mood Doorkijkhaard

De nieuwe schitterende The MOOD buitenhaard van Faber. Deze van Cortenstaal vervaardigde doorkijkhaard is zowel vrijstaand te gebruiken als in te bouwen. Vrijstaand een prachtig object en als inbouw natuurlijk perfect te combineren met de materialen die gebruikt zijn bij de inrichting van uw tuin. Deel uw mooie tuin in twee met deze doorkijkhaard en vergroot de tuin optisch of verbind twee tuindelen met elkaar.

Tip bij The Mood

Deel uw tuin in tweeën en geef beide delen een eigen thema. Plaatst als verbindende factor deze The MOOD buitenhaard in het midden en u heeft optisch een grotere tuin en twee totaal verschillende zitplekken.