Sfeeer-haarden.nl is gesloten wegens vakantie, we zien u graag terug vanaf 11 Augustus.

DRU Lugo 70/3 Eco Wave

Anders dan de andere driezijdige haarden is de DRU lijn nog strakker in te bouwen en heeft deze haard de nieuwste technieken in huis. Sfeeer kan deze DRU Lugo 70/3 Eco Wave gashaard aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs!

Adviesprijs:

3.095,00

Informatie aanvragen:

De DRU Lugo 70/3 Eco Wave driezijdige gashaard

De slogan van DRU “Designed to be different” is zeker op deze gesloten gashaarden van toepassing. Anders dan de andere driezijdige haarden is de DRU lijn nog strakker in te bouwen en heeft deze haard de nieuwste technieken in huis.

Minder verbruik en mooier vlambeeld

Door gebruik te maken van de nieuwe brandertechniek EcoWave, heeft deze DRU Lugo niet alleen een vol, hoog en modulerend vlambeeld, maar bespaart u ook op de kosten. Daarbij kunt u wel genieten van dit vlambeeld terwijl de gashaard niet eens op vol vermogen aan het werk is.

Eén geheel

DRU heeft met deze driezijdige gaskachel een strakke haard ontwikkeld die helemaal kan samensmelten met de omgeving. Ze hebben er bij DRU voor gekozen om de kaders zo dicht en strak mogelijk te maken. De mogelijkheid is zelfs aanwezig om een plateau, van natuursteen, helemaal strak tegen de ruit aan te monteren. Hierdoor blijven er helemaal geen randen of kaders in het zicht. Een enorm strakke afwerking dus.