Sfeeer-haarden.nl is gesloten wegens vakantie, we zien u graag terug vanaf 11 Augustus.

Faber e-MatriX 800/500 III Driezijdig

Met de Faber e-MatriX 800/500 III geniet u van een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. Sfeeer kan deze Faber e-MatriX 800/500 III aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs.

Adviesprijs:

3.995,00

Informatie aanvragen:

Faber e-MatriX 800/500 III Driezijdig

Met de e-MatriX 800/500 III heeft Faber weer een mooie elektrische haard toegevoegd aan het assortiment. Met de e-MatriX 800/500 III geniet u van een prachtige elektrische haard met hoogwaardig haardvuur. De MatriX 800/500 III is in te bouwen naar uw stijl, wat bij gas- en houthaarden niet altijd mogelijk is. Het beeld en geluid ontstaan komen voort uit waternevel en elektriciteit, waardoor u geen gasaansluiting en rookkanaal nodig heeft.

Opti-myst vlameffect

Met het opti-myst vlameffect krijgen de vlammen in de haard een driedimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Dit effect wordt gecreërd door een combinatie van fijne waternevel, opstijgende warme lucht energiezuinige verlichting.

Verwarmingselement

Het is ook mogelijk om een verwarmingselement als optie erbij te bestellen. hierdoor is uw elektrische haard niet meer alleen een sfeerhaard, maar wordt het ook uw warmtebron.

Led lichtmodule van Faber

Met de Led lichtmodule creëert Faber een realistisch vuurbeeld voor in uw woonkamer. Met deze led lichtmodule is het mogelijk om de vlamkleuren naar uw wens in te stellen.