Sfeeer-haarden.nl is gesloten wegens vakantie, we zien u graag terug vanaf 11 Augustus.

Charlton & Jenrick Polaris 1600 Elektrische Haard Tweezijdig

De nieuwste generatie elektrische haarden in Ultra realistisch levende vlam. Sfeeer kan deze Charlton & Jenrick 1600 Polaris aanbieden inclusief installatie tegen een scherpe prijs.

Adviesprijs:

3.495,00

Informatie aanvragen:

Charlton & Jenrick Polaris 840 Elektrische Haard Tweezijdig

De nieuwste generatie elektrische haarden in Ultra realistisch levende vlam.

De dagen zijn voorbij dat je geen elektrische haard kon instaleren als je geen gebruik kon maken van een gas- of houtkachel. Moderne elektrische haarden zijn nu het toppunt van design en de eerste keus van de consument die voorkeur heeft voor smaakvolle sfeer, gebruiksgemak en de nieuwste technologie.

De Polaris collectie van Charlton & Jenrick biedt  verbluffend echte ultra realistich vuur- en vlam effecten die de eigenschappen in zich hebben van de echte marktleiders op het gebied van de nieuwste generatie die behoort tot het moderne wonen.

Eindeloze Design mogelijkheden waarin mogelijkheden waarin de haarden de centrale plaats van het interieur innemen door ze in te bouwen in boekenkasten, in T.V. en audiomeubilair of strakke wandunits. De optionele extra L.E.D. sfeerverlichtingstrips tot wel 6 meter lengte zijn regelbaar via de afstandbediening van de haard en kunnen ingepast worden naar je eigen idee en in je ontwerp.

Unieke kenmerken van de nieuwste Polaris

 • Realistisch ‘lint’effect van natuurlijke vlammen met een keuze in drie verschillende vlamkleuren en vijf verschillende vlamsnelheden.
 • Actief gloeiend vuurbed van sintels met vijf helderheidsinstellingen en een keuze uit dertien verschillende kleuren die ook instelbaar zijn in continu wisselende cyclus.
 • Houtblokken worden standaard meegeleverd. Deze zijn handgeschilderd waardoor zij onderling verschillend zijn en een perfecte natuurgetrouw effect uitstralen in een complete set van bruine, bemoste en gespleten stammetjes en ook schorsdelen. De set is  compleet met meegeleverde sintels, schorsachtige- en heldere kristallen.
 • Door het vensterglas weg te nemen kunnen alle onderdelen uitgewisseld worden en de haard naar eigen keuze (her)ingericht worden.
 • Haardverlichting in L.E.D. verlichtingstrips in losse delen tot maximaal 6 meter lengte ingebouwd kunnen worden in een omringde kast, wand of andere toegepaste opties.
 • Ontspiegeld vensterglas aan alle zijden.
 • Instelbare 1kW of 2kW warmteafgifte.
 • Elektronische thermostaat in afstandbediening voor accurate kamertempratuur.
 • Apart programmeerbaar voor automatische dagelijkse- of 7-daagse verwarming.
 • Wand en montagebeugels worden meegeleverd.
 • Alle haarden zijn volledig ECOdesign 2020/2022 gecertificeerd.